Kroer’s gourmet

Min navn er Rasmus Kroer, og jeg har beskæftiget mig med mad siden jeg var 12 år gammel. Jeg startede som opvasker og kokkehjælper på Gammel Løgten Strandkro. Efter 9. klasse påtog jeg mig en læreplads som slagter, butiksslagter, pølsemager og cateringmedarbejder i Grenå. Samtidig hjalp jeg min mor, der dyrkede økologiske grøntsager, længe før begrebet ‘økologisk’ blev alment kendt. Det lærte mig i en ung alder, hvad det betyder at lave alt fra bunden og bruge de bedste råvarer.

Denne erfaring har jeg båret med mig gennem alle de år, hvor jeg har arbejdet som kok eller selvstændig slagter. Det er essentielt for smagen, at maden er lavet med kærlighed, hele vejen gennem fødekæden. Dette sikrer altid glade kunder, der vender tilbage.

Efter min mening er der alt for mange i fødevarebranchen, der ikke laver maden fra start til slut. Vi skal tilbage til de gode gamle dyder, så de ikke går i glemmebogen. Det kræver lidt ekstra tid og kræfter, men det er uden tvivl det hele værd. Der er en fantastisk følelse i at sende maden ud af huset, når man selv er tilfreds og ved, at alt er, som det skal være.

Er du på udkig efter en anderledes grillbuffet til jeres grillfest? Kontakt da Kroer’s Gourmet, så vi sammen kan designe præcis den menu, der falder i jeres smag.

Kroers Gourmet forslag

Vores nye koncept fokuserer på de mere spændende, mindre kendte udskæringer med masser af smag og lækre råvarer. Vi tilbyder en række lækre gourmetretter og tilbehør, alle tilberedt med ekstra kærlighed.

Husk at nedenstående struktur er kun et forslag. Hvis der er yderligere information eller detaljer, der skal inkluderes, kan det tilføjes eller ændres efter behov.

Bestilling og Levering

Når du har valgt dine retter, er du velkommen til at sende os din bestilling via vores online formular. Vi leverer maden klar til at blive serveret eller med klare instruktioner til at tilberede den selv. Der vil være små skilte på de gourmetretter som i har bestilt, så er der ingen tvivl. Hvis i selv griller eller steger det er der stegeanvisninger med.

    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop