Nytårs menu

Appetizer:
Blinis med med røget okseinderlårs salat
og hjemmelavet creme af friske krydderurter

Forret
appelsin og portvins stegt vildlaks
kold røget laks i tynde skiver
sød chili marineret rejer og krebsehaler med en lime-Dild creme
sprød salat.
Sættes på bordet
Her til rustik Durum flute.
Varmes ca 7 min 200c

Hovedret
Oksemørbrad med hjemmelavet tørsaltet bacon
Serveres med små råstegte kartofler krydret med kantarel og urter
glaseret perleløg / gulerødder / karpers med timian
Ærteskuds salat med serrano skinke, granatæbel, valnødder
kommes i en pæn skål
sovs (slagterens gyldne dråber)
lunes i en gryde

Dessert
lime mousse med bær/frugt coulis
pyntes flot med , chokkobombe,restet hasselnødder,
og guldperler

Lignende menuer

    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Vigtig Information om Egå Slagteren

    Efter 14 år sammen har vi valgt at gå hver til sit og har derfor oprettet to underfirmaer under Egå Slagteren. Tom driver nu Jatak Slagteren, mens Rasmus står bag Kroers Gourmet.

    Når du bestiller din grillfest på denne side, vil din bestilling automatisk blive sendt videre til Jatak Slagteren, medmindre du selvfølgelig bestiller via undersiden Kroers Gourmet.

    Hvis du ønsker, at Rasmus skal stå for din næste grillfest eller festmiddag, kan du kontakte ham på mail: kroergourmet@outlook.dk eller telefon: +45 40 31 41 32