Nytårs menu

Appetizer:
Blinis med med røget okseinderlårs salat
og hjemmelavet creme af friske krydderurter

Forret
appelsin og portvins stegt vildlaks
kold røget laks i tynde skiver
sød chili marineret rejer og krebsehaler med en lime-Dild creme
sprød salat.
Sættes på bordet
Her til rustik Durum flute.
Varmes ca 7 min 200c

Hovedret
Oksemørbrad med hjemmelavet tørsaltet bacon
Serveres med små råstegte kartofler krydret med kantarel og urter
glaseret perleløg / gulerødder / karpers med timian
Ærteskuds salat med serrano skinke, granatæbel, valnødder
kommes i en pæn skål
sovs (slagterens gyldne dråber)
lunes i en gryde

Dessert
lime mousse med bær/frugt coulis
pyntes flot med , chokkobombe,restet hasselnødder,
og guldperler

Lignende menuer

    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop